Marko Šćiban – tribina „Javni interes u raljama politike“

https://luftika.rs/zeleni-talas-tribi

U cilju obaveštavanja javnosti o činjenicama poluvekovne borbe za staroplaninske reke i o otimanju plavnog zemljišta Novog Sada, na poziv organizacija Društvо mladih istraživača „Branislav Bukurov“ i „Sa Srbijom na TI“, održana je projekcija filma „Reke žedne slobode“ i tribina „Javni interes u raljama politike“ na Prirodno-matematičkom fakultetu, na Departmanu za biologiju u sredu 30.3.2022. godine od 19 i 30 časova.

Učesnici: Prof. dr Slobodan Marković, dopisni član SANU, Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu Prof. dr Petar Đukić, Tehnološko-metalruški fakultet u Beogradu Dušan Mitić, dipl. inž. i Nebojša Ilić Ćama, Muzej odbrane reka Stare planine Daniela Stojković, udruženje „Sveti Dunav“, inicijativa Dunavac Šodroš Dragana Božinović, udruženje „Licej“, platforma „Zeleni talas“, Muzej odbrane reka Stare planine Predstavnici organizatora DMI „Branislav Bukurov“, „Sa Srbijom na TI“ i platforme „Zeleni talas“. Moderator: Jelena Stanković, Sa Srbijom na TI

Dokumentacija koja se tiče nezakonitosti gradnje novog mosta u Novom Sadu može se pregledati na veb-sajtu platforme Zeleni talas na www.greenwave21.org.

Ostavi mišljenje

Vaša E-mail adresa neće biti objavljena.

Doniraj kroz poručivanje nekog od artikala iz prodavnice !